Middag på Sjömagasinet i Göteborg....!!!!!
Niklas valde Wagners meny
Sallad på hummer med knaprigt bacon, rostade pistagenötter
pinjekärnor, gula russin samt mild Parmesandressing
Ostronfylld, vinpocherad sjötungsfilé serveras med
smörsås, toppmurklor, AAA sparris samt sjökorall
Smörstekt torskrygg och halstrad anklever med Madeirasås
samt stuvade bönor med bacon och spetskål
Crème Brulée, serveras med smultron som sorbet, mousse och maräng
Jag valde Trägårdhs meny
Sashimi på Wagyu filé med vildlaxrom, rostade hasselnötter och
pepparrotsroyale serveras med emulsion på brynt smör och soya
Carbonara på mitt sätt: ravioli på lantägg med spädgrisbringa
havskräfta och pilgrimsmussla serveras med vitvinssås smaksatt
med Sivans 36 månaders Prästost samt svartpeppar och ramslök
Min favorit...!!!!!
Bakad långarygg i mousse på kungskrabba serveras med
vaktelsky samt nässelskum, pocherat vaktelägg och confitbakad purjolök
Vaniljcheesecake med rabarbertrilogi samt vit chokladpralin fylld med lakrits