Middag på Sjömagasinet i Göteborg....!!!!!

Niklas valde Wagners meny

Sallad på hummer
med knaprigt bacon, rostade pistagenötter
pinjekärnor, gula russin samt mild Parmesandressing



Ostronfylld, vinpocherad sjötungsfilé
serveras med
smörsås, toppmurklor, AAA sparris samt sjökorall



Smörstekt torskrygg och halstrad anklever med Madeirasås
samt stuvade bönor med bacon och spetskål



Crème Brulée, serveras med smultron som sorbet, mousse och maräng







Jag valde Trägårdhs meny

Sashimi på Wagyu filé med vildlaxrom, rostade hasselnötter och
pepparrotsroyale serveras med emulsion på brynt smör och soya



Carbonara på mitt sätt: ravioli på lantägg med spädgrisbringa
havskräfta och pilgrimsmussla serveras med vitvinssås smaksatt
med Sivans 36 månaders Prästost samt svartpeppar och ramslök
Min favorit...!!!!!



Bakad långarygg i mousse på kungskrabba serveras med
vaktelsky samt nässelskum, pocherat vaktelägg och confitbakad purjolök



Vaniljcheesecake med rabarbertrilogi samt vit chokladpralin fylld med lakrits


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0