Middags Tips!
Igår kväll lagade jag, Kalvfärsbiffar med gorgonzola, rostade grönsaker och Basilkasås!!
Biffar: ca 500g färs, ost, 1st ägg, ca 1dl vispgrädde, 2vitlöksklyftor, salt&peppar- Stekte i olivolja, hällde på c-f, grädde och färsk hackad basilka.
Rostade grönsaker: Paprika, squsch, knipplök, olivolja, salt&peppar.
Vi hade även pasta till, därför hade jag en varm basilkasås. Annars hade jag nog gjort en kallsås med färskbasilka, turkisk yoghurt, lite honung och salt&peppar!! Nu till vår/sommar känns det godare med kallasåser tycker jag...!!!!
Rostade knipplök med olivolja..Mums!!
Biffar: ca 500g färs, ost, 1st ägg, ca 1dl vispgrädde, 2vitlöksklyftor, salt&peppar- Stekte i olivolja, hällde på c-f, grädde och färsk hackad basilka.
Rostade grönsaker: Paprika, squsch, knipplök, olivolja, salt&peppar.
Vi hade även pasta till, därför hade jag en varm basilkasås. Annars hade jag nog gjort en kallsås med färskbasilka, turkisk yoghurt, lite honung och salt&peppar!! Nu till vår/sommar känns det godare med kallasåser tycker jag...!!!!
Rostade knipplök med olivolja..Mums!!
Kommentarer
Trackback