Middags Tips!

Igår kväll lagade jag, Kalvfärsbiffar med gorgonzola, rostade grönsaker och Basilkasås!!

Biffar: ca 500g färs, ost, 1st ägg,  ca 1dl vispgrädde, 2vitlöksklyftor, salt&peppar- Stekte i olivolja, hällde på c-f, grädde och färsk hackad basilka.

Rostade grönsaker: Paprika, squsch, knipplök, olivolja, salt&peppar.

Vi hade även pasta till, därför hade jag en varm basilkasås. Annars hade jag nog gjort en kallsås med färskbasilka, turkisk yoghurt, lite honung och salt&peppar!! Nu till vår/sommar känns det godare med kallasåser tycker jag...!!!!




Rostade knipplök med olivolja..Mums!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0