Dessert Tips!!

När man ska göra en dessert är det gott om den innehåller flera olika konsistenser..Tex om man ska bjuda på en chokladmousse är det himla gott att han lite knapriga chokladsmulor/flarn till. Då får du både en mjuk och hård konsistens. Om man ska gå ett steg längre, är det trevligt med både en varm och kall ingrediens. Varma bär och kallglass..!!

På en dessert tallrik:
Något...
varmt
kallt
Bakat
krispigt
krämigt
sött
syrligt
mjukt
hårt



Varm anans, syrliga bär, krispig maräng, bakade kokossmulor, och kall glass..!


Bakad brownie, varma hjortron, krämig chokladmousse, krispiga maränger och karameliserade hasselnötter..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0